Predstavitev

Predstavitev


Predstavitev

Podjetje Ponudba d.o.o. je bilo ustanovljeno kot rezultat dolgoletnega preučevanja razmer na slovenskem nepremičninskem trgu. Vse bolj nasičen, nepregleden in zakonsko kompleksen nepremičninski prostor predstavlja marsikateremu udeležencu trga nepremičnin izpostavljenost tveganju, da bo nakup, prodaja, oddaja ali najem določene nepremičnine v rokah premalo izkušene in nestrokovne ekipe. Posledice napačne izbire lahko privedejo do nepopravljive škode, hkrati pa takšni primeri mečejo slabo luč na celotni sistem ureditve nepremičninskega trga.

Zaradi vseh zgoraj naštetih razlogov smo  si zadali cilj strokovne odličnosti in učinkovitosti v teoriji in praksi.
Razpolagamo s strokovno podkovanimi kadri in bogatimi izkušnjami na področju prava, ekonomije in drugih znanosti ter dolgoletnimi izkušnjami v gradbeništvu na vodilnih položajih.

Od drugih agencij nas loči že dejstvo, da naše pravne storitve namesto zakonsko predpisanega univerzitetnega diplomiranega pravnika, brez dodatnih stroškov za Vas, opravlja specializirana odvetniška družba z odvetniki, ki imajo bogate izkušnje s področja nepremičninskega in gradbenega prava.

Vsi naši nepremičninski agenti imajo pridobljeno Licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika, pridobljeno pri Ministrstvu za okolje in prostor.

Vse to nam omogoča doseganje odličnih rezultatov na področju posredovanja z nepremičninami.

Z zagotovostjo lahko torej trdimo, da bo v primeru, da izberete nas, Vaše udejstvovanje na nepremičninskem trgu v dobrih, predvsem pa strokovnih rokah.

Vabljeni v naše prostore na Štefanovi 15, 1000 Ljubljana.